Individuele begeleiding

De loods komt naar je toe!

Het kan voorkomen dat je even vastloopt en hulp nodig hebt om weer alles op een rijtje te krijgen. De Loods Zorg kan je daarbij helpen. Wij kunnen je ondersteunen bij psychische klachten, persoonlijke hygiëne, hygiëne leefomgeving, administratie, sociale contacten en activiteiten ondernemen.

Open communicatie, korte lijntjes en goede bereikbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo kunnen we zorgen voor een veilige samenwerking.

Mocht je interesse hebben om via onze organisatie hulp te krijgen dan plannen we een intake met je en kijken we samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen.  We willen graag met je mee denken om samen een plan te maken om de begeleiding aan te passen naar jou wensen.

Financieel/kosten

Heb je een PGB of een rechtstreekse ZIN indicatie vanuit je gemeente? Hebben wij een contract met deze gemeente?  Dan kan je in principe gelijk bij ons terecht. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op. We kunnen altijd nog samen met jou onderzoeken hoe we het dan rond kunnen krijgen.

Je kunt contact opnemen met ons via

 

dick@deloodszorg.nl

06 – 51909410

els@deloodszorg.nl

06 – 42147024